perjantai 11. marraskuuta 2011

Torstai Thursday Torsdag Persembe


Valokuvatorstain aiheena on : Torstai. Lisää torstai kuvia täällä.
Valokuvatorstai konusu : Persembe. Daha persembe fotograflari burada


Miun torstai : heräsin 07:00 että kerkeän 09:00 linja-autoon, työkkärissä piti olla 10:00.. Vaikka heräsin aikaisin, en silti kerennyt 09:00 linja-autoon kun piti jäädä kuivailemaan matkalla jäisiä lehtiä.. Ulkona oli kylmä ja LIUKASTA. Tutisin pysäkillä klo 09:34 edelleen eikä linja-autoa näy ja uskoin että en enää kerkeä ajoissa työkkäriin. Kerkesinpäs kuitenkin, juuri ajoissa..En ole minuuttiakaan myöhässä, enkä minuuttiakaan ajoissa. Täydellinen ajoitus! Työkkäristä lähdin juosten että kerkeän seuraavaan linja-autoon, kaupungissa tietä ylittäessa lensin persuuksilleni kun autotie oli niin liukas ( mahtoi niitä autoilijoita naurattaa ketkä odottivat valoissa edessäni). Enkä kyllä taaskaan kerennyt linja-autoon vaan jälleen myöhästyin. Nauraa rätkätin koko kotimatkan, ohikulkijat hymyilivät takaisin..mitäköhän lieneet ajatelleet kun virnuilin hulluna? Onneksi ei kuitenkaan käynyt sen vakavemmin, polvi ja niska oli kaatumisen takia vähän kipeä mutta mitäs se haittaa, sain kyllä hyvät naurut. Kotona lämpöisessä sitten kuppi kahvia, ja yritin lukea tulevaa hygieniapassi testiä varten, mutta aihe ei ollut kovin kiinnostava ja vaihdoin lukemisen uuteen Kauneus & Terveys lehteen..

4 kommenttia:

 1. Ihan hauska torstai sulla! Onneksi ei sattunut. Kuivailitko oikeesti lehtiä? ;)

  VastaaPoista
 2. Miksi muuten et anna kirjoittaa kommenttia pelkällä nimellä ja www-osoitteella? Se ois helpompaa, Nyt poikkeuksellisesti viitsin kirjautua googleen tän takia.
  http://nohna.vuodatus.net/blog/3061982/valokuvatorstai-haaste-224-torstai/

  VastaaPoista
 3. Kyllä oikeasti pysäkille kävellessä jäin kuivailemaan lehtiä ja myöhästyin kyydistä, näin pelkät linja-auton takavalot kun kerkesin pysäkille. Olen aika uusi täällä bloggerissa enkä ookkaan kattonu noita kommentointi asetuksia, täytyy katsoa ja kattoa jos mie osaisin ne asetukset muuttaa niin että olisi helpompaa kommentointi!

  VastaaPoista
 4. Noniin, nyt se on vaihdettu! Kiitos paljon kun huomautit, itse en edes tiennyt tuommoisesta. Nyt on muidenkin helpompaa kommentoida! Kiitos vielä kun vihjasit!

  VastaaPoista